1. PLATA RAMBURS 

Plata pentru produsele comandate prin intermediul magazinului online se va efectua ramburs la primirea coletului. Cumpărătorul va achita contravaloarea comenzii în numerar, integral, la primirea coletului, reprezentantului firmei de curierat care livrează comanda.

* In unele situatii, pentru produsele care au disponibilitate „La Comanda„ – ne rezervam dreptul de a solicita clientului plata unui avans de 50% din valoarea comenzii, situatie care va fi comunicata dupa stabilirea si acordul termenului de livrare de comun acord.

       2. PLATA CU CARDUL

Stim cat de important este confortul platilor electronice, simple și rapide, de aceea comenzile plasate pe site-ul nostru se pot achita prin plata cu cardul. 

       3. PLATA IN RATE

Sistemul de finantare pentru cumparaturi, direct la plasarea comenzii iti permite sa platesti in rate, fara drumuri la banca.

Bănci partenere:

  • CREDIT EUROPE BANK (CARD AVANTAJ)Număr maxim de rate 6
  • TRANSILVANIANumăr maxim de rate 6
  • Alpha BankNumăr maxim de rate 6
  • Garanti BankNumăr maxim de rate 6
  • BRDNumăr maxim de rate 6
  • TbiNumăr maxim de rate 24

   

       4. PLATA PRIN BANCĂ

La  finalizarea comenzii pe site-ul nostru, contul bancar va fi afisat. Se realizeaza plata direct in contul societatii noastre.

       5. PLATA CU CRYPTO

Achizitionezi mobilierul tau preferat cu crypto. Realizeaza plata produselor cu crypto prin UtrustUtrust este o solutie de plati crypto care ofera conversie instantanee in numerar pentru plati efectuate cu criptomonede. Platforma ofera securitate pentru consumator si pentru comerciant. Selecteaza plata prin Utrust – plata cu Crypto si vei fi redirectionat catre modulul Utrust.

Obiectivul prinicpal Utrust este de a oferi securitate tranzactionala si in acelasi timp tranzactii rapide. Utrust isi propune sa protejeze cumparatorii si vanzatorii prin faptul ca fiecare plata este sustinuta de mecanisme de protectie sigure si rapide, astfel incat puteti face cumparaturi cu incredere.