Biroul modern – idei pentru barbati si femei

office desk

Biroul este locul unde petrecem o buna parte din timpul nostru, motiv pentru care trebuie sa acordam deosebita atentie si importanta modului in care amenajam si decoram acest spatiu, ce atmosfera cream si impactul pe care acesta il lasa asupra psihicului nostru.

Asadar, venim cu cateva sfaturi si idei ce sa iti faciliteze alegerile:

  1. Organizarea – pentru un aspect curat si luminos alege rafturi sau corpuri de mobilier pentru depozitarea bibliorafturilor si a cutiilor de depozitare. Pastreaza biroul curat si luminos.

organizare

  1. Comfortul – alege un scaun de birou potrivit! Comfortul e foarte important cand vorbim de ore in sir petrecute pe acest scaun. Iar daca preferi aspectul, avem de asemenea cateva idei pentru tine! Gasesti aceste modele si aici, aici, aici, aici, aici, si aici.

scun comfortabil

scaun modern

  1. Detaliile – foloseste detalii pentru a avea impact: un covor(cu patterns, texturi, culori sau monocrom), obiecte decorative, o vaza cu flori, un tablou, un cos elegant, etc…

detalii

Idei pentru un spatiu limitat – daca nu dispui de un spatiu prea mare, avem cateva idei pentru un birou mic, luminos, aerisit si practic. Iar scaune similare gasesti aici, aici, aici, aici.

birou mic

birou mic2

Idei pentru biroul modern a unui barbat:

birou barbati

birou barbati2

Idei pentru biroul modern a unei femei:birou femei

birou femei2

Urmareste-ne pe Pinterest pentru a gasi inspiratie proaspata!

Sursa fotografii: Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ℹ️Beneficiaza de EXTRA REDUCERE de 5% la plata cu cardul sau transfer bancar 💎